Калкулатор за изчисляване на майчинство - изчислете размера на Вашето обезщетение

Нов опит за измама с банкови сметки на НАП

by Атанас Цветанов on март 11, 2011

Служители на Национална агенция за приходите са засекли нов опит за измама. От името на НАП до някои граждани и фирми са изпратени уведомления за промяна в банковите сметки на приходната агенция, подпечатани с фалшив печат. В писмата се описват „новите” банкови сметки на НАП, като се призовават клиентите да започнат да превеждат дължимите осигурителни вноски и данъци по тях.

Тук може да видите копие на фалшивото писмо.

Ръководството на НАП вече е сезирало за измамата Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и ръководството на банката, в която е открита невярната сметка. НАП изпраща и съобщения за измамата до всички електронни адреси на клиенти, налични в информационната й система.

От НАП заявяват, че не са извършвани промени на банковите сметки на агенцията и призовават своите клиенти да внасят дължимите суми по досегашните сметки, публикувани в рубриката Плащане.

Коректна информация за банковите сметки на всички териториални структури на НАП, клиентите на администрацията могат да получат от колцентъра на НАП на телефон 0700 18 700 на цената на един разговор, както и на място в офисите на агенцията.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: