Калкулатор за изчисляване на майчинство - изчислете размера на Вашето обезщетение

Реформите в НАП продължават

by Атанас Цветанов on юни 13, 2011

Броени дни, след като вицепремиерът заяви в сутрешния блок на bTV, че реформите в НАП продължават, последваха основни кадрови промени. Днес целият мениджърски екип, който отговаряше за контролната дейност в териториална дирекция (ТД) на НАП София беше освободен от заеманите длъжности.

За по-малко от седмица новоназначеният директор на ТД на НАП София Бойко Атанасов освободи общо 6 души – заместник-директорът на НАП София с ресор „Контрол” Гергана Станулова, директорът на дирекция „Контрол” Петя Маринова, нейният заместник Георги Димов и трима началник сектор „Ревизии” от столичната териториална дирекция.

До няколко седмици ръководството на НАП София ще представи изцяло нова концепция за данъчно-осигурителния контрол и борбата с измамите, която ще включва структурни и организационни промени в столичната дирекция на НАП.

Промените в мениджърския екип са продължение на кадровите рокади в централното управление на агенцията и са продиктувани от неефективния данъчно-осигурителен контрол, включително борбата с измамите в най-голямата териториална структура на НАП.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: