Калкулатор за изчисляване на майчинство - изчислете размера на Вашето обезщетение

1000 безплатни застраховки от 24ins.bg

by Атанас Цветанов on септември 17, 2011

Безплатни застраховки за учащи от 24ins.bg

По случай първия учебен ден 24ins.bg подарява 1000 броя застраховки „Злополука за учащи”. Застраховани лица могат да бъдат учащи в учебните заведения и деца от ясли и детски градини.

Сключването на застраховката може да бъде направено от самите учащи, ако са пълнолетни или от негов родител, настойник или роднина. Необходимите данни при регистрация са три имена на застрахования, както и неговото ЕГН. След попълване на онлайн формата, на посочения е-мейл ще бъде изпратен сертификат в електронен формат, удостоверяващ сключването на застраховката, който родителят или настойникът трябва да съхраняват. Процес по регистрация е изключително опростен и може да бъде извършен за секунди на
https://www.24ins.bg/1000-bezplatni-zastrahovki

Полицата покрива трайна и временна загуба на работоспособност вследствие злополука, гражданска отговорност за причинени телесни увреждания на трети лица или нанесени щети на учебното заведение, медицински разноски вследствие на злополука над 10 дни и смърт на застрахования от злополука (само за лица над 14-годишна възраст). Застраховката-подарък важи на територията на България, за 1 календарна година и може да бъде сключена до 31 октомври.

24ins.bg е сайт за продажба на застраховки на застрахователния брокер „Брокер Инс” и eдин от водещите портали за онлайн застраховане, който бе отличен с приза за най-успешен „Електронен финансов продукт” на престижния конкурс „Банки, инвестиции, пари”, най-добър сайт в категориите „Финанси и застраховане” и „Най-добра практика” на Българските Уеб Награди през 2011 година.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: