Калкулатор за изчисляване на майчинство - изчислете размера на Вашето обезщетение

Ъпдейт на ъпдейта

by Атанас Цветанов on октомври 12, 2011

НАП

Този месец е белязан от нови версии на програмния продукт на НАП за генериране на декларация образец № 1 и № 6. Вчера от приходната агенция обявиха, че е наличен пач файл към версия 3.05 на софтуера.

С “кръпката” се добавя възможност за контрол върху клетка 31 – Начислен месечен облагаем доход и се коригират работните дни за месец ноември 2011 година.

Пач файла към програмният продукт под Windows (версия 3.05) може да изтеглите от сайта на НАП или от тук – RAR, EXE.

Преди да стартирате пача затворете програмния продукт (версия 3.05). Стартирайте пача и  натиснете бутона „Актуализирай”.  При успешна актуализация излиза съобщение „Актуализацията премина успешно”. Излезте от пача и стартирайте отново програмния продукт.

Ако нямате инсталирана версия 3.05, инсталирайте я, стартирайте веднъж програмния продукт и след това изпълнете описаните стъпки по-горе.

Напомняме, че последните няколко версии на продукта се правят във връзка с промените в НАРЕДБА № Н-8 от 29.12.2005 г. за съдържанието, сроковете, начина и реда за подаване и съхранение на данни от работодателите, осигурителите за осигурените при тях лица, както и от самоосигуряващите се лица, в сила от 1 септември 2011 година. С промените беше добавен нов вид осигурен 95 за лицата на длъжност балерина, балетист или танцьор в културни организации.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: