Калкулатор за изчисляване на майчинство - изчислете размера на Вашето обезщетение

НАП: Не чакайте на опашка

by Атанас Цветанов on януари 25, 2012

Омръзна ли ви да висите по опашки? Платете данъци и осигуровки по интернет!

Това вече е възможно през онлайн системата за плащане на НАП. Единствено е необходимо дебитна или кредитна карта, регистрация в системата за плащания на НАП, както и регистрация в един от порталите за електронни разплащания EPAY или eBG.

Плащането през интернет спестява време и разходи в сравнение с конвенционалните разплащания, като таксите не надвишават 1 лев за всяко отделно плащане. За да бъде успешно плащане на данъци и осигуровки по интернет клиентът трябва да знае точния размер на своето задължение. Лихвен калкулатор помага да се изчислят изтеклите лихви за закъснели плащания, допълват от НАП.

Освен за директно плащане, електронната система може да се използва и за попълване и разпечатване на платежно нареждане, което да бъде представено в произволно избрана банка.

От приходната агенция напомнят, че на 10 февруари изтича срокът, в който гражданите могат да платят с отстъпка от 5% данъка за довнасяне по годишните декларации за облагане на доходите. От тази година плащането на данъка може да стане и в последния ден, стига сумата да постъпи по сметката на НАП на следващия работен ден.

{ 2 comments… read them below or add one }

violeta юли 12, 2012 в 11:44

iskam da popitam kak moga da si provera kolko pari trqbva da vnesa za zdravnite si osigorovki i da nau4a kolko e na mesec

Отговор

Камелия Илчева юли 31, 2012 в 21:14

Моля, пишете на кирилица!
В сайта на НАП – Осигуряване – Проверете здравния си статус. Там ще получите пълна информация.

Отговор

Leave a Comment

Previous post:

Next post: