Калкулатор за изчисляване на майчинство - изчислете размера на Вашето обезщетение

Клиентите на НАП дават оценка за работата и

by Атанас Цветанов on януари 26, 2011

Клиентите на Националната агенция за приходите (НАП) в анонимна анкета могат да споделят впечатленията си за работата на агенцията. Чрез електронната анкета “Мнението Ви за НАП” фирмите и гражданите могат да оценят нивото на обслужване в агенцията, отношението на служителите, достъпа до данъчна и осигурителна информация и други впечатления от контактите си с НАП.

Клиентите на НАП могат да дадат оценка за информацията, която получават от интернет страницата на НАП, дали тя е достатъчна, разбираема и изчерпателна, имат ли трудности при търсене на информация за данъци и осигурителни вноски, как биха искали да декларират и плащат данъци и осигурителни вноски и други.

“Мнението на клиентите на агенцията е важно за нас. Затова резултатите от изследванията ще се използват при планирането на дейността на агенцията в бъдеще, както и при разработването на услуги и процедури за работа”, заяви по повод новата анкета изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.

Над 10 000 клиенти на НАП са абонирани да получават новини от страницата на приходната агенция. Всички абонирани ще получат анкетата по имейл.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: